دختر خورشید

چند نکته برای پیمانه های کیک

خب در جواب دوستم معصومه جان اول که به من لطف داری و در حد این همه تعریف نیستم

این اندازه پیمانه ها که از سایت نی نی سایت گرفته شده رو برات میزارم امیدوارم مشکلت پیمانه هات  حل بشه 


چند نکته برای پیمانه های کیک

هر پیمانه 200 گرم ... سعی کنید همیشه به ازای هر یک پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید که باعث پف کردن کیک میشه ... آرد رو نباید خیلی بزنید مانع پف کردن کیک میشه ... ( اینا تجربیات خودمه نمیدونم بقیه گفتن یا نه ) *

حسنا

*اینم مروارید گفته:هر پیمانه شکر 200 گرمه
هر پیمانه آرد 125 گرمه  (ولی یه جا دیدم نوشته 2پیمانه آرد (300 گرم))
100 گرم گردوی خرد نشده 2/1 پیمانه میشه

1 قاشق سوپخوری سر صاف آرد 10 تا 12 گرمه و 1 قاشق روغن آبکرده 20 گرم و ا قاشق سوپخوری آب 20 گرم . هر قاشق سوپخوری 3 برابر 1 قاشق چایخوری است یعنی ا قاشق چایخوری آرد 3 تا 4 گرم میشه

قاشق های اندازه گیری:

1/4 قاشق چایخوری - 2/1 قاشق چایخوری - 1 قاشق چای خوری - 1 قاشق سوپخوری

دقت کنین پیمانه استانداردی که تقریبا همه جا استفاده میشه یک پیمانه اش برابر با 200 میلی لیتره آخه مدلهای مختلف دیگه هم هست مثل 250 میل و....

مهتاب

این لینک را هم ببینید

http://lilian2323.blogfa.com/cat-9.aspx

1 پیمانه شیر یا آب یا روغن آب شده = 200 گرم

یک پیمانه آرد=125 گرم

یک پیمانه شکر = 200 گرم

یک قاشق سوپخوری پر آرد = 25 گرم

یک قاشق سوپخوری شکر = 25 گرم

نجما

منبع این مطالب (نی نی سایتی های کدبانو )


و اما راجع خشکبار همونطور که قبلا اشاره شد سلیقه ای هست میتونید به جای گردو از هر چیز دیگری استفاده کنید -میتونید گردو رو +خشکبار یا چیپس دلخواه مخلوط کنید


امیدوارم جوابتون رو داده باشم

+ نوشته شده در  چهارشنبه دوازدهم آبان 1389ساعت 4:7  توسط هلی و سارا  |